Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. En pots obtenir més informació en la nostra política de galetes.Aquestes darreres setmanes l’equip directiu del centre ha visitat els centres de primària adscrits per tal d’anar preparant l’arribada dels nous alumnes de 1r d’ESO.

Aquestes visites han tingut dues parts: Al matí, s’ha fet una tutoria amb els alumnes de 6è de les escoles (escola per escola) per tal de conèixer-los i saber quines són les seues pors pel canvi d’etapa. S’ha fet alguna activitat per tal de que els alumnes vegin amb naturalitat el canvi de l’escola a l’IES.

El mateix dia, però a la tarda, s’ha fet una reunió amb els pares dels alumnes, a la seua escola. La intenció d’aquesta visita és donar-nos a conèixer als pares dels nostres futurs alumnes, en el seu entorn, a on estan més còmodes, amb la presència també del tutor de 6è o del director/a de l’escola.

En aquesta reunió se’ls hi ha presentat un recull dels principals canvis que es produiran amb el canvi de centre, i algunes recomanacions i pautes perquè ens puguin acompanyar amb el procés formatiu dels seus fills. S’han explicat aspectes com el canvi d’horaris, l'increment de professorat i assignatures, la importància dels hàbits de feina des del primer dia, la importància del seguiment per part dels pares, etc.

TISOC

Matrícula 2019-2020

Matrícula

Documentació disponible!!

Centre col·laborador

 

 

Calendari d'aminissió a Cicles Formatius (FP)

Enquestes satisfacció

Calendari Escolar 2019-2020

Resultat d'imatges de calenari escolar generico

Erasmus +

Erasmus +

Babel - La Biblioteca

Save the children

Suport LGTBI

Protecció de dades

 

Formació Professional

web fp

Pagament Títols

 

Model 046

 

Política de Qualitat

Política de Qualitat

Campanya per Sant Jordi "Enllaçat per la llengua".

Enllaçats pel Català

Web de Formació Professional de les Illes Balears

Formació Professional a Balears

Revista Es Sac de l'IES Sa Colomina d'Eivissa

Revista Es Sac Sa Colomina

FP Bàsica - CFGM SMX- 3r d'ESO - 4rt d'ESO

Fons Social Europeu

Pacte per a l'Educació de les Illes Balears

Illes per un Pacte Educatiu

Amb l'objectiu de fomentar la lectura.

Biblioteca IES Sa Colomina